• Yeşilyurt Kent Konseyi'nde Kosgeb Eğitimleri Başladı
  • Yeşilyurt Kent Konseyi'nde Kosgeb Eğitimleri Başladı
Yeşilyurt Kent Konseyi'nde Kosgeb Eğitimleri Başladı
03.08.2017.

YEŞİLYURT KENT KONSEYİ’NDE KOSGEB EĞİTİMLERİ BAŞLADI

Yeşilyurt Kent Konseyi’nde 600 Kişilik “Uygulama Girişimcilik Kursu” Başladı

Malatya Yeşilyurt Belediyesi, KOSGEB Malatya Müdürlüğü ve Yeşilyurt Kent Konseyi’nin imzaladığı protokol kapsamında 600 kişilik Uygulamalı Girişimcilik Kursunda eğitimler başladı.

Yeşilyurt Kent Konseyi, girişimcilere yönelik eğitimlerine bir yenisini daha ekleyerek devam ediyor. Toplamda 20 kurs şeklinde sürecek olan eğitimlerde ilk 30 kişi kursu tamamladı.

Yeşilyurt Kent Konseyi Genel Sekreteri Necati ÇOBANOĞLU, “Yeşilyurt Belediyemiz, KOSGEB İl Müdürlüğü ile ortaklaşa düzenlediğimiz Uygulamalı Girişimcilik Eğitimlerimize başladık. Eğitimlerimizde toplamda 600 kursiyer alacakları eğitim sonunda Girişimcilik Sertifikası almaya hak kazanacak. Bundan önce de 120 kişilik eğitim yapmıştık. Eğitimlerimize devam ediyoruz. Yeşilyurt Kent Konseyi ve Yeşilyurt Belediyesi olarak Girişimcilere destek veriyoruz. Sertifika alacak olan kursiyerlerin  girişimcilik iş planı kavramı ile tanıştırarak başarılı işletmelerin kurulmasını amaçlıyoruz. İşsizliğin azaltılması, girişimciliğin arttırılması için eğitimlerimiz devam edecek.” diye konuştu.